Zakelijke lunches

Goed en voedzaam eten tijdens je vergadering.

Verhoog de productiviteit en sfeer op kantoor met onze speciale ‘vergaderdeal’. Goed en voedzaam eten tijdens je vergadering zorgt voor goed gehumeurde gezichten en energieke collega’s. Dubbel winst dus! Bij Royals Amersfoort begrijpen we dat maar al te goed. Vandaar dat jij als bedrijf bij ons een speciale ‘vergaderdeal’ kantoor lunch kan bestellen. We hebben alles zelfgemaakt en komen het graag bij jou brengen op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Voor beide vergaderdeals geldt: bestel minimaal 1,5 uur van de voren (vanaf tien personen) en geniet van een heerlijke lunch. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw vergaderdeal te bestellen of voor meer informatie.

Royals broodjes op schaal
Heb jij een grote bestelling? Geef van 1 dag van tevoren je bestelling door!

Royals lekkere lunch

voor €11,-

– 1 vers, rijk belegd stokbroodje per persoon
– 1 stuk handfruit per persoon
– Verse jus d’orange en/of melk

Royals luxe lunch

voor €13,-

– 1,5 vers, rijk belegd stokbroodje per persoon
– 1 stuk handfruit per persoon
– Verse jus d’orange en/of melk

Laat je bestelling bezorgen!

Geen tijd of zin om naar ons toe te komen? Met onze prachtige bezorgbus brengen wij de lunch vers en snel naar jou op de gewenste locatie. Bestel voor minimaal €35 en betaal slechts €2,50 aan bezorgkosten, bestellingen van meer dan €50 worden gratis bezorgd.

Of heb je een grote groep? Wij kunnen ook broodjes ‘op schaal’ leveren. Wij leveren dan een variatie aan broodjes kant-en-klaar op een grote schaal, zodat je hele team direct aan kan schuiven!

Royals bezorgbus

Bezorgtijden: maandag t/m vrijdag van 11:30 tot 13:30

Alle bestellingen dienen vóór 10:00 doorgegeven te zijn voor uitlevering tussen 11:30 en 13:30. Bestellen kan uitsluitend via de mail. Voor vragen over de levering zelf kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Bezorgkosten: bij bestellingen van minimaal €35,-

Bestel voor minimaal €35,- en betaal slechts €2,50 aan bezorgkosten. Maak het nog beter en ontvang gratis bezorging bij bestellingen vanaf €50,-. Helaas kunnen bestellingen onder €35,- niet worden bezorgd.
Royals broodjes

Special requests

Heeft u een special request? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij zetten graag een stapje extra en houden wel van een uitdaging! Ontbijt, lunch, brunch of avondmaaltijd, niets is ons te gek!

Royals | Vrije-Gasten

Ruimtevaart 40, 3824 MX Amersfoort
033 - 888 6016
info@royals-amersfoort.nl
KvK: 84075554

Van maandag t/m vrijdag:
08:00 – 14:00

Op zaterdag en zondag:
gesloten

© Royals | Vrije-Gasten Amersfoort 2024   |   Privacy policy    Algemene voorwaarden