Royals zakelijk

Profiteer van de vergaderdeals!

Een echte Royals-lunch, bezorgd bij jou aan de deur! Voor beide vergaderdeals geldt: vanaf tien personen, voor 10:00 uur bestellen, beleg wordt gevarieerd geleverd. Neem contact met ons op om te bestellen of voor meer informatie.

Royals lekkere lunch

voor €8,50

1 vers, rijk belegd stokbroodje per persoon
1 stuk handfruit per persoon
Jus d’orange en/of melk

Royals luxe lunch

voor €10,50

1,5 vers, rijk belegd stokbroodje per persoon
1 stuk handfruit per persoon
Jus d’orange en/of melk

Samenwerking Nijtmans

Is een collega jarig? Heeft het bedrijf een mijlpaal bereikt? Ben je tien jaar in dienst? Of heb je gewoon trek in iets lekkers? Dan kun je bij ons taarten, chocola en veel meer zoetigheden bestellen. De inmiddels beroemde patisserie Nijtmans (de taartjes voor de Koning) zijn te bestellen bij ons in de winkel.
Probeer het uit, je smaakpapillen zullen je dankbaar zijn!

Nieuw bij Royals: maaltijden

Moet er doorgewerkt worden in de avonduren? Denk dan wel even aan je maag! Ook avondmaaltijden bestel je bij Royals Amersfoort. Neem contact met ons op om te bestellen (maandag niet mogelijk).

van Ruud

vanaf tien personen

Luik

vanaf tien personen

Een soepje vooraf, spare ribs, saté, een biefstuk, een vegetarische maaltijd of een maaltijd met vis? Keuze genoeg. Bestel het bij Royals Amersfoort en we bezorgen je de heerlijke maaltijden … van Ruud.

Liever Indisch tijdens je avondmeeting? Onze samenwerking met Eetcafé Luik uit Vathorst stopt niet bij het Broodje Luik, we leveren ook hun avondkeuken op aanvraag! Bel ons of kom even langs en je hebt ’s avonds heerlijke Indische maaltijden van Luik op de vergadertafel staan.

Royals Amersfoort

Ruimtevaart 40, 3824 MX Amersfoort
033 - 888 6016
info@royals-amersfoort.nl
KvK: 58120823

08:00 - 15:00

van maandag t/m vrijdag

Gesloten

op zaterdag en zondag

© Royals Amersfoort 2021   |   Privacy policy   |   Algemene voorwaarden