Bezorgen

Laat je bestelling bezorgen!

Geen tijd of zin om je broodje(s) af te halen? Maak gebruik van de Royals bezorgdienst. Met onze prachtige bezorgbus brengen we je broodje(s) vers en snel op de gewenste locatie.

  • Bestel je voor minimaal €25,-, dan bezorgen we je bestelling gratis in Amersfoort. Wil je voor minder dan €25,- of buiten Amersfoort laten bezorgen, dan brengen we bezorgkosten in rekening.
  • Lekker lunchen op locatie? Wij kunnen ook broodjes ‘op schaal’ leveren. Wij leveren dan een variatie aan broodjes kant-en-klaar op een grote schaal, zodat je hele team direct aan kan schuiven!

Bezorgtijden

maandag t/m vrijdag, 2 tijdvakken

Dit betekent dus óf tussen 10:00 en 12:00, óf tussen 14:00 en 15:00. Vanwege de lunchdrukte dient een bestelling van meer dan 5 broodjes minimaal een uur van te voren en vóór 11:00 doorgegeven te worden. Kleinere bestellingen in Amersfoort moeten altijd minimaal een uur van te voren worden doorgegeven.

Bezorgkosten

gratis vanaf €25,-

Bestel je voor minder dan €25,- of moet de bestelling buiten Amersfoort bezorgd worden, dan brengen we bezorgkosten in rekening. De hoogte van die kosten is afhankelijk van het bedrag en de afstand.

Grote bestelling?

graag contact opnemen

Wanneer je een grote bestelling wilt laten bezorgen, van bijvoorbeeld 50 broodjes, kun je het beste even van te voren contact opnemen. Zo kunnen we even kort overleggen hoe we je het best van dienst kunnen zijn. Namen op de zakjes? Of 100 willekeurige broodjes op grote schalen? Alles is mogelijk, zodra we het op tijd weten.

Mocht je last-minute een grote bestelling willen plaatsen, dan kan je ons altijd even bellen. Als het haalbaar is, zetten wij graag een stapje extra!

Royals Amersfoort

Ruimtevaart 40, 3824 MX Amersfoort
033 - 888 6016
info@royals-amersfoort.nl
KvK: 58120823

08:00 - 14:00

van maandag t/m vrijdag

Tijdelijk zijn wij tot 14:00 geopend

Gesloten

op zaterdag en zondag

© Royals Amersfoort 2022   |   Privacy policy   |   Algemene voorwaarden